Τοποθεσία

Το Nestorian Hotel βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Ερμούπολης, όπου μπορείτε να περπατήσετε στα πλακόστρωτα σοκάκια και να παρατηρήσετε τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια που θυμίζουν τα σημαντικά αρχιτεκτονικά έργα του παρελθόντος.

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, θα βρείτε πολλά καταστήματα από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά για να θυμάστε την εμπειρία σας απ' το νησί. Στην Ερμούπολη, υπάρχει πληθώρα καφετεριών και εστιατορίων με παραδοσιακή κουζίνα. Επίσης, τα περίφημα "λουκούμια" για τα οποία είναι τόσο γνωστή η Σύρος, σίγουρα δε θα σας περάσουν απαρατήρητα.
Σε λίγα μόνο βήματα θα συναντήσετε και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το εντυπωσιακό Δημαρχείο, σχεδιασμένο από τον Ernest Ziller, που σίγουρα θα σας γοητεύσει με την εξαιρετική αρχιτεκτονική του. Αξιοσημείωτο και σίγουρα ένα από τα μέρη που δεν πρέπει να χάσετε είναι και το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης. Είναι σχεδιασμένο από τον Pietro Sampo, και θυμίζει πολύ τη φημισμένη Σκάλα του Μιλάνο.

Το Nestorian Hotel υπόσχεται να διευκολύνει την εξερεύνησή σας στη μαγευτική Σύρο, καθώς βρίσκεται στην πιο κεντρική τοποθεσία και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού.
Σταματίου Βαφιαδάκη 2, Ερμούπολη 841 00, Σύρος
Τ. +302281080052
E. hotel@nestorian.gr
USEFUL LINKS
© Nestorian Hotel Syros | All rights reserved. | Πολιτική Προστασίας